Награди за дентален мениджър Адмира 2023

Д-р Диана Бушкалова спечели голямата награда за Успешен дентален мениджмънт – „Адмира“ 2023

Д-р Диана Бушкалова грабна голямата награда

На 2-ри Декември в хотел „Маринела“ в София се проведе второто издание на „Форум 100 на креативните мениджъри“, на което бяха връчени годишните награди на Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) за успешен дентален мениджмънт.

Изключително сме щастливи и горди да съобщим, че голямата награда за Успешен дентален мениджмънт – „Адмира“ 2023 грабна управителят на Специализирана дентална клиника Бушкалова – д-р Диана Бушкалова. Това е огромно признание за нашата клиника и в частност за д-р Бушкалова. Обновената ни клиника бе открита преди малко повече от година на 7-ми Октомври – Международният ден на усмивката.

Денталното събитие на годината, организирано от Асоциацията на денталните мениджъри в България, събра под един покрив 100 дентални мениджъри и ментори извън денталния бранш. На събитието денталните мениджъри бяха разделени в групи от по 10 души, като всяка група имаше ментор, с който се дискутираха казуси по определени теми и в крайна сметка се предлагаха конкретни решения. Бяха разгледани общо 5 избрани теми в областта на мениджмънта: Професионална защита и документооборот; Европейски проекти – възможности за развитие; Психология на продажбите; Финансово управление на денталната практика и Дигитален маркетинг и пациентска лоялност. Дискусиите с менторите бяха изключително полезни, защото всеки дентален мениджър извлече нещо полезно за денталната си практика.

Връчване на награди за успешен дентален мениджмънт.

Менторите на тазгодишното събитие бяха:

Мартин Димитров – Икономист и политик;
Проф. Павел Станимиров – ръководител Катедра дентална, орална и лицево-челюстна хирургия, ФДМ, МУ-София, Началник клиника Лицево-челюстна хирургия, УМБАЛ „Александровска;
Ирена Соколова – социален психолог и псохотерапевт;
Адв. Биляна Тончева – консултант Европейски проекти за бизнеса;
Проф. Даниела Илиева – експерт по бизнес етикет и международен протокол, коучинг и хипнотерапия;
Адв. Емилиян Арнаудов – управляващ съдружник в адвокатска кантора „Попов, Арнаудов и партньори“;
Адв. Елисавета Йотова – заместник ръководител Направление „Публично право и проекти“ в адвокатска кантора „Попов, Арнаудови и партньори“;
Радослав Благоев – бизнес консултант
Велизар Йорданов – дигитална агенция FUSS;
Петър Казаков – експерт счетоводител в Счетоводна къща „Сова“.

„Това е една комплексна и изключително престижна награда, която ме прави щастлива, че се появи и като оценка за усилията ни с екипа да създадем и организираме работата в новата Специализирана дентална клиника Бушкалова. „Форум 100 на креативните мениджъри“ събира хора с мениджърски практики, както от нашето съсловие, на денталните медици, така и представители от други сфери на бизнеса в България – от света на финансите, на банковото дело, психолози, мениджъри на европейски проекти, счетоводни услуги и други“ – сподели д-р Бушкалова.

5/5 - (1 глас)

Оставете коментар

bg_BGBulgarian