Композитни фасети Iveneer

Iveneer - Инжектираща система

Iveneer е иновативна, инжектираща система за бондинг възстановявания. Основният елемент в тази система е композитният шаблон за директно инжектиране, предназначен да създаване на естетически красиви бондинг възстановявания. Уникалният анатомичен дизайн на шаблона позволява да се създават висококачествени предни възстановявания за приблизително 20-30 минути. Това е много по-бърза алтернатива спрямо традиционните методи за реставрация на ръка.

Бързина, предвидими резултати, минимално инвазивен метод

Iveneer композитни фасети
Бързина на композитните системи Iveneer
Iveneer - Минимално инвазивна система

Зъбите направени с този вид възстановяване имат нужда от минимално регулиране или полиране, а това намалява значително времето, което пациента прекарва на стола. Освен за пълни възстановявания Iveneer системата може да се прилага и при:

Обезцветени зъби;

Временни възстановявания, докато се изградят основните порцеланови фасети или циркониеви коронки;

Неправилно подредени зъби, които не изискват ортодонтско лечение;

Поставяне на композитни коронки;

Изтрити или изпилени зъби;

Козметични прототипи и избор на нюанси.

Предимства на инжектиращата система Iveneer

Иновативнa

Първата и за момента единствена в света инжектираща система за фасети, която трансформира начина, по който се извършват възстановяванията.

Бързa

За момента това е най-бързата процедура за частични и пълни бондинг възстановявания. Само с едно посещение, буквално за няколко минути се постигат видими резултати.

Минимално инвазивнa

Тази иновативна технология е изключително щадяща към пациентите. Подходяща е за лечение на всички пациенти, дори и тези, които изпитват притеснение, когато посещават зъболекар.

5/5 - (3 гласs)
bg_BGBulgarian