0886 12 89 89 megadent.info@gmail.com Пон-Пет 9:00 – 18:00 ч

Контакти

Защо да изберете стоматологичните услуги на Мегадент

Ние, екипът на МЕГАДЕНТ, осигуряваме за Вас:

Апаратура за диагностика и физиотерапия, която да подпомага и да дава сигурност в работата ни;
Специална техника и двадесет и пет години опит за преодоляване на проблема – страх от лечение;
Детско зъболечение – подробна информация и диагностика за зъбите на Вашето дете, индивидуална процедура – психическа подготовка и мотивация;
Работа с упойки – безболезнено, с цел преодоляване на страха.
МЕГАДЕНТ предлага възможност за дългосрочно и качествено стоматологично лечение и профилактика /за 3, 6, 9 или 12 месеца/ за Вас и Вашите служители, както и на семействата им в удобно време.

За осигуряване на пълноценно лечение, по Ваше желание може да бъде проведен основен профилактичен преглед за оценка на индивидуалния стоматологичен статус на всеки. Той ще бъде редовно преценяван от лекуващия стоматолог след приключване на лечението.

Пълният обем стоматологична профилактика и лечение, които осигуряваме със съвременни материали и методики, създават предпоставки за излекуване и на особено трудни лечебни случаи. Гаранция за това е и работата на висококвалифицирани стоматолози с дългогодишна практика.

Правно основание за сключване на подобен договор са чл. 36 и чл. 48 от Закона за корпоративното данъчно облагане, който не противоречи на Закона за задължителното здравно осигуряване. При интерес от Ваша страна можем да предложим различни варианти на договори за стоматологична профилактика и лечение, а именно:

За абонаментно обслужване – профилактика, спешни случаи, основен обем лечебни дейности – фиксирана договорена сума за лечение на всеки служител, съобразно договорения обем.

За извършена профилактична и лечебна дейност за договорения срок – в началото и в края на периода се внасят договорените средства срещу представени от стоматолога и подписани от служителите фактури.

Частично договорено заплащане на стойността на стоматологичното лечение от служителя /в процентно изражение/. Останалата част се възстановява на стоматолога срещу представените фактури в края на договорения период.

Дългосрочните групови договори за директно осигуряване на стоматологично лечение без посредник са основани на европейския опит в доброволното здравно осигуряване и дават възможност за сериозно снижаване на индивидуалните разходи на всеки човек за собственото му здраве и работоспособност.

С уважение,
Д-р Диана Бушкалова

Какви стоматологични услуги предлагаме в МЕГАДЕНТ

Детска стоматология Мегадент

Детска стоматология

Работата с деца е предизвикателство за стоматолога. Тези пациенти са особено недоверчиви, поради страха от неизвестното в

Козметична стоматология Мегадент Стара Загора

Козметична стоматология

Зад този термин стоят множество процедури, чиято цел е да удовлетворят желанието на всеки пациент да се доближи максимално до своето усещане за красота на зъбите.

Кореново лечение на зъбни канали

Лечение на коренови канали

Съвременното кореново лечение се базира на правилното почистване, дезинфекциране и запълване на кореновите канали. За постигане на тази цел в МЕГАДЕНТ използваме най-съвременните материали и техники.

Протезиране

Протезиране

Днес пациентите имат избор, който в зaвисимост от цената им, дава различно качество в здравината и естетиката на съответната конструкция: обвивни корони от метал и различни естетични инкрустации – пластмаса, глазиозити, керамика.

Естетична стоматология Мегадент

Естетична стоматология

Естетична стоматология е изкуство и професионален усет за извършване на козметични корекции във формата, размера и

Орална хигиена

Орална хигиена

Хигиената на устната кухина e насоченa към диагностика, профилактика и лечение на оралните заболявания.

Профилактичен преглед дентално студио Мегадент

Профилактичен преглед

Първата Ви среща с нашия екип е моментът, в който можете да споделите всичко, което Ви тревожи по отношение здравето и красотата на Вашата усмивка. 

Поставяне на зъбни фасети

Поставяне на фасети

Постигнатият резултат създава ефекта на козметична операция. Тези възстановявания се фиксират към зъбните структури с цимент. Резултатът е дълготраен, изисква минимална поддръжка, допълнение към естествената зъбна хигиена.

Импланти

Естетична стоматология е изкуство и професионален усет за извършване на козметични корекции във формата, размера и

Лечение на възпалени венци Дентално студио мегадент

Лечение на възпалени венци

Хигиената на устната кухина e насоченa към диагностика, профилактика и лечение на оралните заболявания.

Психологическа подготовка

Психологическа подготовка

Психологическата подготовка започва в ранна детска възраст. Тогава е времето, когато се формират отношенията пациент – стоматолог и остават трайни във времето.

Професионална дентална рентгенова диагностика

Най-ново поколение 3D дентален компютърен томограф Green 21
и рентгенов кугел EzRay Air W.
Най-точното и висококачествено изображение.

Имате въпроси? Пишете ни !