Какви дентални услуги предлагаме в Специализирана Дентална Клиника Бушкалова (Мегадент § МДЦ Естетика)

Детска стоматология Мегадент

Детска стоматология

Работата с деца е предизвикателство за стоматолога. Тези пациенти са особено недоверчиви, поради страха от неизвестното в кабинета на зъболекаря.

Козметична стоматология Мегадент Стара Загора

Козметична стоматология

Дентални процедури, чиято цел е да удовлетворят желанието на всеки пациент да се доближи максимално до своето усещане за красота на зъбите.

Кореново лечение на зъбни канали

Кореново лечение

При кореново лечение се почистват, дезинфекцират и запълват кореновите канали. Качествената ендодондия води до запазване на зъбите.

Протезиране

Протезиране

Липсата на зъби, особено в по-млада възраст води не само до нарушаване на функцията на дъвкателния апарат, но и до неприятни естетични недостатъци. 

Естетична стоматология Мегадент

Естетична стоматология

Естетичната стоматология е изкуство и професионален усет за извършване на корекции във формата, размера и цвета на зъбите. 

Орална хигиена

Орална хигиена

Добрата орална хигиена предотвратяване голямата част от болестите, засягащи  зъбите и устната кухина.

Поставяне на зъбни фасети

Поставяне на фасети

Предлагаме циркониеви, порцеланови и фотополимерни фасети. За сияйно бели зъби и естетически красива усмивка.

Профилактичен преглед дентално студио Мегадент

Първо посещение

Първата среща с нашия екип е моментът, в който можете да споделите, какво Ви тревожи по отношение здравето и красотата на Вашата усмивка. 

Импланти

Имплантите са най-доброто решение при загуба на зъб. Имат отличен естетичен вид и са много дълготрайни. Не засягат съседните на дефекта зъби.

Лечение на възпалени венци Дентално студио мегадент

Пародонтология

Почти всеки страда от възпление на венците. Липсата на лечение води до загуба на зъби.

Психологическа подготовка

Психологическа подготовка

Психологическата подготовка формира отношенията пациент – зъболекар и те остават трайни във времето.

Професионална дентална рентгенова диагностика

Разполагаме с най-ново поколение 3D дентален компютърен томограф 
и рентгенов кугел за висококачествени и точни изображения.

Защо да изберете стоматологичните услуги на Специализирана Дентална Клиника Бушкалова

Ние, екипът на Специализирана Дентална Клиника Бушкалова (Мегадент § МДЦ Естетика), осигуряваме за Вас широка гама от дентални услуги:

Апаратура за диагностика и физиотерапия, която да подпомага и да дава сигурност в работата ни;
Специална техника и двадесет и пет години опит за преодоляване на проблема – страх от лечение;
Детско зъболечение – подробна информация и диагностика за зъбите на Вашето дете, индивидуална процедура – психическа подготовка и мотивация;
Работа с упойки – безболезнено, с цел преодоляване на страха.
Дентална клиника Бушкалова предлага възможност за дългосрочно и качествено стоматологично лечение и профилактика /за 3, 6, 9 или 12 месеца/ за Вас и Вашите служители, както и на семействата им в удобно време.

За осигуряване на пълноценно лечение, по Ваше желание може да бъде проведен основен профилактичен преглед за оценка на индивидуалния стоматологичен статус на всеки. Той ще бъде редовно преценяван от лекуващия стоматолог след приключване на лечението.

Пълният обем стоматологична профилактика и лечение, които осигуряваме със съвременни материали и методики, създават предпоставки за излекуване и на особено трудни лечебни случаи. Гаранция за това е и работата на висококвалифицирани стоматолози с дългогодишна практика.

Правно основание за сключване на подобен договор са чл. 36 и чл. 48 от Закона за корпоративното данъчно облагане, който не противоречи на Закона за задължителното здравно осигуряване. При интерес от Ваша страна можем да предложим различни варианти на договори за стоматологична профилактика и лечение, а именно:

За абонаментно обслужване – профилактика, спешни случаи, основен обем лечебни дейности – фиксирана договорена сума за лечение на всеки служител, съобразно договорения обем.

За извършена профилактична и лечебна дейност за договорения срок – в началото и в края на периода се внасят договорените средства срещу представени от стоматолога и подписани от служителите фактури.

Частично договорено заплащане на стойността на стоматологичното лечение от служителя /в процентно изражение/. Останалата част се възстановява на стоматолога срещу представените фактури в края на договорения период.

Дългосрочните групови договори за директно осигуряване на стоматологично лечение без посредник са основани на европейския опит в доброволното здравно осигуряване и дават възможност за сериозно снижаване на индивидуалните разходи на всеки човек за собственото му здраве и работоспособност.

С уважение,
Д-р Диана Бушкалова

Имате въпроси? Пишете ни !

    5/5 - (1 глас)