Първо посещение (Консултация)

 

Първо посещение (консултация) - Дентална клиника Бушкалова

Първата Ви среща с нашия екип е моментът, в който можете да споделите всичко, което Ви тревожи по отношение здравето и красотата на Вашата усмивка. За нас е изключително важно да разберем и какви са очакванията Ви от предстоящото лечение.

За целта ще попълните мониторинг с данни за общото Ви здравословно състояние (можете да изтеглите бланките от страницата за пациенти. Ще направим преглед за регистриране на зъбния Ви статус. В повечето случаи са необходими рентгенографии на отделни зъби или панорамна снимка на цялата уста, за да установим състоянието на твърдите зъбни структури.

Въз основа на тази информация ще изготвим варианти на примерен лечебен и финансов план, включващ решение на всички установени проблеми в устата. След това ще бъдете поканени за разговор, за да Ви представим плана. Заедно ще разгледаме снимките, за да видите и Вие това, което вижда лекаря, защо се налага конкретното лечение и какви биха били последиците от отказ на предложените варианти. Всеки пациент получава на хартиен носител своя план на лечение. Имате колкото време Ви е необходимо, с оглед препоръките за лечение, за да вземете решение за начало. Избрания план следва да предоставите на лекаря и заедно да планирате посещения в лечебния ни график.

Вярваме, че заслужавате най-доброто лечение и наша отговорност да Ви информираме, за да вземете навреме и най-правилното за Вас решение.

Можете да запазите час за първо посещение още сега.
Обадете се на:  042 60 12 59 или 0886 12 89 89.

Услуги

Контакти

5/5 - (3 гласs)
bg_BGBulgarian