Университетска база за специализация към Медицински Университет – Пловдив

Относно изображението
За нас

Специализирана Дентална Клиника Бушкалова

Дентална клиника Бушкалова е създадено през 1992 година в град Стара Зaгора, България, от д-р Диана и Димо Бушкалови – една от първите частни практики по дентална медицина и първата частна зъботехническа лаборатория в града и областта. Изградена е собствена материална база и екип.

Нашата философия

Заложена е идеята за завършен цикъл на работа с пациента – от приемането му в практиката до края на лечебния процес, лабораторна работа в собствена зъботехническа лаборатория, както и проследяването в годините – поддръжка и контрол на постигнатия лечебен и естетичен резултат. Нашата концепцията е чрез непрестанно усъвършенстване като специалисти и личности, прилагане на последните достижения в денталната медицина и зъботехниката, чрез инвестиции в нови технологии и знания, обединяване на дентални лекари от различни специалности да се реализира ниво на здравна услуга, съобразено с търсенето и високите изисквания на пациентите. Инвестираме постоянно в изграждане на нова материална база и повишаване квалификацията на служителите. В екипа ни работят специалисти от различни области – хирургия и имплантология, ортодонтия, ендодонтия, естетична и лазерна дентална медицина, създаваме здравна услуга и продукт със запазена марка. Осъзнаваме, че екипната работа, професионализмът и вдъхновението са ключ към успех! За нас споделянето на проблема на пациента и съпричастност в решаването му са част от общия лечебен процес. Мотивацията ни да бъдем все по-добри е движеща сила към основната цел – постигане на здраве и красота!

Как работим

На всеки пациент се отделя необходимото време за подробна консултация и индивидуално отношение. Отделяме особено внимание на общото здраве на пациента, навиците му и начина на живот, хигиената и мотивацията за поддръжка на зъбите и венците. Провеждаме специално обучение в хигиена, препоръчваме и предлагаме професионални почистващи средства и препарати, ползваме специални средства за контрол на плаката и слюнката, правим предварителен лечебен и финансов план след основен предварителен преглед.

Какво предлагаме

Екипът е специализиран в: • Орална патология при възрастни и деца – кариеси, ендодонтско лечение с най-съвременни методи /пулпити, периодонтити/; • Ендодонтска хирургия; • Специален детски кът с детски юнит /пародонтология/; • Лазерна дентална медицина – високоенергиен воден лазер за обработка на твърди и меки тъкани, без вибрации, без болка, без докосване, премахване на пигментации по веците и малки образувания; • Естетична дентална медицина – фасети от керамика /порцелан/; • Полимерни фасети, фасети lumineers – специална сертификация; • Конструкции от металокерамика и цирконий, протезни конструкции по стандартна и моделно лята технология; • Импланти и надимплантно протезиране; • Гнатология – рещаване на проблеми с оклузията /промяна в захапката и последваща патология/; • Собствена зъботехническа лаборатория. 25 години традиция, опитност и иновации – за една нова усмивка и самочувствие!