Хирургичен апарат Piezomed - Апарат за орална хирургия и имплантология

Хирургичен апарат Piezomed – улеснява работата на хирурга благодарение на иновативната ултразвукова технология, отстранява единствено костна субстанция с изключителна прецизност. Околните меки тъкани остават невредими. Забележително облекчение и за пациента: по-бърза работа, по-малко болка!

Апаратът предоставя всички предимства на иновативната ултразвукова технология: високочестотните микровибрации дават възможност за срезове с невероятна прецизност. В допълнение, те осигуряват и така наречения кавитационен ефект за операционната област без почти никакво кървене. С други думи: минимално извазивен, максимално мощен.

От 2016 година апаратът вече е на разположение и в Специализирана Дентална Клиника Бушкалова за целите на оралната хирургия и имплантология в полза на пациента – по малко болка, по-бързо възстановяване.

Можете да запазите час за първо посещение още сега.
Обадете се на: 0882 61 82 27 или 0886 12 89 89.

Апарат за орална хирургия и имплантология Piezomed улеснява работата на хирурга благодарение на иновативната ултразвукова технология, отстранява единствено костна субстанция с изключителна прецизност. Околните меки тъкани остават невредими. Забележително облекчение и за пациента по-бърза работа, по-малко болка! Апаратът предоставя всички предимства на иновативната ултразвукова технология високочестотните микровибрации дават възможност за срезове с невероятна прецизност. В допълнение, те осигуряват и така наречения кавитационен ефект за операционната област без почти никакво кървене. С други думи минимално извазивен, максимално мощен. От 2016 година апаратът вече е на разположение и в дентално студио МЕГАДЕНТ за целите на оралната хирургия и имплантология в полза на пациента – по малко болка, по-бързо възстановяване.
Оценете ни
bg_BGBulgarian