Промоция за абитуриенти - професонална дентална хигиена и избелване на зъбите

Промоция за абитуриенти и техните родители – До 15-ти Юни специална цена за Професионална дентална хигиена и избелване на зъби

Скъпи абитуриенти, екипът на Специализирана Дентална клиника Бушкалова ви е подготвил специален подарък, който ще ви помогне да имате красива и бляскава усмивка за вашата голяма вечер.

До 15-ти Юни всеки абитуриент и член на семейството му, може да се възползва от специална оферта за професионална дентална хигиена и избелване на зъбите.

Специалната ни промоция включва:

    • Професионална дентална хигиена, за премахване на зъбен камък, плака и петна по зъбите. Процедурата се извършва с иновативната швейцарска технология Guided Biofilm Therapy, при която се усеща много по-малко дискомфорт.
    • Избелване на зъбите със специална лампа и гел, за свеж дъх и сияйна усмивка.
    • Консултация с наш зъболекар, който ще ви даде съвети как да се грижите за зъбите си в бъдеще.

Процедурата на почистване и избелване на зъби е бърза и ефективна. Резултатите са видими веднага и ще ви помогнат да се почувствате по-уверени и красиви на вашата специална вечер. Почистването и избелването на зъбите е инвестиция във вашата визия и самочувствие. Вие сте важните и заслужавате да се чувствате добре в своята кожа.

Насладете се на вашата голяма вечер с невероятна усмивка! Възползвайте се от нашата специална промоция за почистване и избелване на зъбите!

Свържете се с нас на 0882 61 82 27 или 0886 12 89 89 , за да резервирате час за вашата професионална дентална хигиена и избелване на зъбите.

Оценете ни

Оставете коментар

bg_BGBulgarian