Видео Ларингоскоп за дентално лечение на деца със специални потребности

Благотворителна акция събра пари за видео ларингоскоп

Официалното откривана на Специализирана Дентална клиника Бушкалова през октомври 2022 бе съпътствано от една благотворителна кауза, с която най-накрая можем да се похвалим.

Официално откриване на Специализирана дентална клиника Бушкалова

По време на тържеството бе поставена специална кутия за дарения „Подари усмивка на герои със специални потребности! Защото заедно можем повече!“ – за закупуване на апаратура за дентално лечение на деца с увреждания. Гостите на събитието бяха информирани, че могат да оставят анонимно дарение в кутията, а със събраните средства ще се закупи видео ларингоскоп за орална хирургия при деца със специални нужди.

Кутия за дарения за видео ларингоскоп

Нашите щедри гости събраха сумата от 3395 лв и благодарение на тях, съвместно с клиниката уредът бе закупен!

Видео ларингоскопът е незаменим при пациенти със затлъстяване, ограничена подвижност на врата, висок ларинкс, липсващи или клатещи се зъби и други сложни случаи. Благодарение на него интубацията се прави по-бързо, по-точно и по-нежно, особено за трудни дихателни пътища.

Екипът на Специализирана Дентална клиника Бушкалова изказва своите най-искрени благодарности на всички дарители, които отвориха сърцата си за тази благородна кауза. С този уред в арсенала на нашето оборудване, вече ще можем да лекуваме деца със специални нужди, съобразно най-добрите медицински практики.

Оценете ни

Оставете коментар

bg_BGBulgarian