Екелтронен доктор - изглажда бръчките и бори целулита.

Приложения на Електронен доктор

След продължителни изследвания и опити учени успяват да изолират специфично нискочестотно електромагнитно поле, което успешно започва да се прилага за изглаждане на бръчки, проблеми с оплешивяването, неприятни стрии, както и борба с целулита в страни като Великобритания, Франция, Румъния, а сега вече и в България.

Медицинското откритие Електронен доктор (Electronic Doctor) прави изцяло неинвазивно (и съответно безболезнено) третирането на проблемните области, използвайки собствените Ви стволови клетки за дегенериране на тъканите.

Електронен доктор, съвременно медицинско решение за борба с бръчките и стриите.

Активира дълбоките подкожни слоеве като създава нови клетки, които започват да произвеждат колаген и еластан.

 

Сигурно сте се питали дали има начин да изгладите бръчките, да решите проблемите с оплешивяването или неприятните стрии и целулит без да се подлагате на болезнени операции и манипулации. Отговорът е ДА!

I.МАСКА ЗА ЛИЦЕ

Електромагнитните емитери се поставят на желаните за подмладяване места на кожата: челото, външните ъгли на очите, зоната между веждите, назолабиалните гънки.

II. БЕДРЕНО КОРЕМНИ КОЛАНИ

Емитерите на електромагнитното поле се поставят на засегнатите от стрии или целулит зони от тялото.

III. ШАПКА ЗА КОСА

Засегнатите от алопеция (оплешивяване) зони се стимулират от електромагнитните емитери вградени в шапката. При третиране на оплешивяване, целта е да се увеличи броя на активните космени фоликули или да се активират спящите такива. Регенерацията и растежа на коса се получава със скорост близка до тази на естествения цикъл на растеж, който може да трае от 3-5 месеца.

ВИДОВЕ КАРТИ

Карта за 10 процедури – 550 лв.

Карта за 20 процедури – 1000 лв.

Карта за 30 процедури – 1150 лв.

Карта за 40 процедури – 1500 лв.

Забележка: При закупуване на карта прегледът и консултацията са напълно безплатни! Картите могат да се плащат на вноски, договорени индивидуално.  

Как протича терапията с Електронен доктор

Стъпка 1: Консултация със специалист след предварително записване. Може да направите консултацията с дентален лекар веднъж седмично в сградата на ‘’МЕГАДЕНТ’’. Идентифицират се проблемните зони и степента на засегнатост.

Стъпка 2: Определяне на зоните за третиране, целите за постигане и броя на необходимите терапии. Стандартният брой процедури с електромагнитното поле на Electronic Doctor е 20 с продължителност 2 часа всяка, провеждани през ден. При сериозно засегната кожа броят на процедурите може да се увеличи до 60. В случаите, когато се препоръчват като превенция, могат да се намалят до 10. Процедурите могат да се провеждат в обстановка на уединение, докато гледате любимо предаване, работите на компютър или четете книга, да ги съчетаете с тренировка във фитнеса или масаж.

Стъпка 3: Същинско третиране с Electronic Doctor и очаквани резултати. Ефектът от нискочестотното електромагнитно поле на Electronic Doctor се дължи на факта, че дълбоките подкожни слоеве реагират на въздействието му като започват производството на нови клетки, които от своя страна произвеждат колаген и еластан и по този начин увеличават обема и плътността на епидермалната тъкан. Така се създава “push up” (повдигащ) ефект, който се изразява в заличаването на бръчките и стриите.

Стъпка 4: Отчитане на резултата след края на процедурите. При консултация с денталния лекар в МЕГАДЕНТ се сравнява първоначалното състояние на проблемните зони и състоянието им след провеждане на терапията.

Студио за естетична и дентална медицина

МЕГАДЕНТ

гр. Стара Загора
ул. Антон Марчин 51 (вход от север)

тел.: 042 601 259, 042 978 910, 0886 12 89 89

www.megadent-bg.com

 

Оценете ни