Д-р Бирсен Кахраман

Усмивката представлява външен израз на вътрешното духовно състояние на човека. Усмивката ни зарежда с положителни емоции.

Добрият дентален лекар трябва да бъде добър лечител, естет  и отличен психолог. В нашата клиника”Мегадент” това е критерий за висок професионализъм. Мисията ни е цялостното здраве и красота на човека и за да изпълним тази мисия непрекъснато се стремим да повишим квалификацията си като посещаваме редовно курсове и лекции на български и чуждестранни лектори в различни дентални области. Работя и имам интереси в областта на естетичната стоматология, ортодонтия и лазерното лечение.

Приоритет за нас е лечението на пациенти с дентофобия и овладяване на страха чрез активното участие на самия пациент.

Нашите цели са удовлетвореността на пациентите и непрекъснато да повишаваме качеството на предлаганите услуги. Целта ни е да променим отношението на пациентите към тяхното стоматологично здраве и да сменим втълпения страх и ужас с комфорт и човешко отношение. Спокойствието на пациента е от първостепенна важност за добрия резултат на лечението. Ние в нашата клиника вярваме, че човек може винаги да прави дадено нещо още малко по-добре, стига да има желание, воля и самодисциплина. Моята лична професионална мисия е освен да лекувам качествено своите пациенти, също така и да обогатявам непрекъснато денталната им култура.Стремежът към съвършенството движи света, защото съвършенството е заложено във всяка човешка клетка. Трябва само да го открием и възродим.

 

Д-р Бирсен Кахраман

Д-р Бирсен Кахраман

Стоматолог

Имате въпроси?