Base for practical training of pediatric dentistry specialists at the Medical University - Plovdiv

Професионално почистване на зъби с Guided Biofilm Therapy

Teeth cleaning with Guided Biofilm Therapy

Знаете ли, че процедурата по почистване на зъби вече е напълно безболезнена и дори приятна? Вече можете да имате прекрасна усмивка и да забравите за болката, страха и дискомфорта. Посещението при стоматолога все още се асоциира с неприятни изживявания и за съжаление това важи с пълна сила и за почистването на зъбен камък и плака.

Професионално почистване на зъби с Guided Biofilm Therapy

Професионалното почистване на зъбен камък с GUIDED BIOFILM THERAPY (GBT) ще Ви накара да забравите всички тези страхове, защото манипулацията е безболезнена и не уврежда зъбите. Без болка, само с вода, въздух и пудра AIRFLOW PLUS. GUIDED BIOFILM THERAPY Ви дава несравним комфорт като същинско СПА изживяване. Ще се запитате: „ЗАЩО имам нужда от професионално почистване на зъбите?“ ЗАЩОТО получавате:

  • Отстраняване на вредната плака наречена биофилм от зъбите и венците
  • Единственият начин за предпазване от заболявания на венците (periodontitis)
  • Справяне с лошия дъх, превенция срещу загуба на зъби и необходимост от импланти
  • Превантивна мярка срещу поява на диабет, сърдечно съдови заболявания, алцхаймер
  • Ефикасно предпазване от заболявания на зъбите (caries)
  • Справяне с кървенето на венците (гингвит)

С GBT Ви гарантираме най-съвременната методика, която отстранява напълно биофилма, оцветяванията и зъбния камък. Това е БЕЗБОЛЕЗНЕН, бърз и безопасен метод, който помага да поддържате здравето не само на Вашите зъби и венци, но и Вашето общо здраве за цял живот.

8-те стъпки на GBT протокола

8-те стъпки на GBT протокола

Стъпка 1 – Диагностика и оценка на оралното здраве – спомага за избор на правилна терапия

Стъпка 2 – Визуализация и разкриване на биофилма

Стъпка 3 – Мотивация и обучение – ще получите съвети за правилната орална хигиена и нейната поддръжка.

Стъпка 4 – Airflow – отстраняване на биофилм, оцветявания и зъбен камък. В комбинацията с пудрата PLUS Ви осигурява професионално почистване на високо ниво.

Стъпка 5 -Perioflow – подвенечно отстраняване на биофилма

Стъпка 6 – PIEZON PS -отстранява остатъчния зъбен камък

Стъпка 7 – Контрол на резултата

Стъпка 8 – Контролно посещение = Чисти Зъби = Здраво тяло

Иновативно оборудване от най-висок клас

Уредът AIRFLOW® Prophylaxis Master е най-новата иновация на EMS за „Guided Biofilm Therapy“. Това е уникално решение за профилактика и лечение. Създадено за интензивна професионална употреба, устройството се характеризира с уникална ергономичност, прецизност, лесна поддръжка и съответствие с най-високите хигиенни стандарти. AIRFLOW® Prophylaxis Master е проектиран с оглед на най-високите стандарти за ефективност, безопасност и комфорт, като е специално създаден, за да обслужва 3-те основни процедури на Guided Biofilm Therapy.

Пудрата AIRFLOW PLUS отстранява ефикасно плака, петна и зъбен камък, както супра-, така и субгингивално, като намалява необходимостта от ръчно и механично инструментиране. Без повече гумени накрайници, четки и паста. Инструментът PIEZON® NO PAIN PS осигурява минимално инвазивно отстраняване на зъбен камък там, където е необходимо. Лечението се извършва с регулирана температура на иригацията и се активира с безжичен педал.

Rate us

Вашият коментар