Първо посещение

Първичен преглед, консултация,
ориентировъчен лечебен и финансов план

 

Първата Ви среща с нашия екип е моментът, в който можете да споделите всичко, което Ви тревожи по отношение здравето и красотата на Вашата усмивка. За нас е изключително важно да разберем и какви са очакванията Ви от предстоящото лечение.

За целта ще попълните мониторинг с данни за общото Ви здравословно състояние (можете да изтеглите бланките от тук http://www.megadent-bg.com/?page_id=1951&preview=true ). Ще направим преглед за регистриране на зъбния Ви статус. В повечето случаи са необходими рентгенографии на отделни зъби или панорамна снимка на цялата уста, за да установим състоянието на твърдите зъбни структури.

DUX_3377
Въз основа на тази информация ще изготвим варианти на примерен лечебен и финансов план, включващ решение на всички установени проблеми в устата. След това ще бъдете поканени за разговор, за да Ви представим плана. Заедно ще разгледаме снимките, за да видите и Вие това, което вижда лекаря, защо се налага конкретното лечение и какви биха били последиците от отказ на предложените варианти. Всеки пациент получава на хартиен носител своя план на лечение. Имате колкото време Ви е необходимо, с оглед препоръките за лечение, за да вземете решение за начало. Избрания план следва да предоставите на лекаря и заедно да планирате посещения в лечебния ни график.

Вярваме, че заслужавате най-доброто лечение и наша отговорност да Ви информираме, за да вземете навреме и най-правилното за Вас решение.

 

 

Можете да запазите час за първо посещение още сега.
Обадете се на: 
042 60 12 59 или 0886 12 89 89.