ЛЕТНИ МЕСЕЦИ НА ИЗБЕЛВАНЕТО

Ние от МЕГАДЕНТ винаги се грижим вашата усмивка да е здрава и красива, но знаем колко е важно и за вашето самочувствие, тя да е блестяща и бяла. Именно затова през лятото предлагаме на своите пациенти да се възползват от лятната ни цена и консултация за ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗБЕЛВАНЕ и орална хигиена в кабинета.

Можете да запазите своя час за консултация още сега:
042 60 12 59, 0886 12 89 89.

Ще получите пълна информация за вашето дентално здраве, подходяща програма за избелване и как да поддържате блестяща усмивка си.

Какво представлява избелването на зъбите в кабинета?

Промяната на цвета на зъбите става в рамките на няколко клинични процедури, всяка от които трае около час. Процедурата е почти безболезнена. Върху зъбите се нанася избелващ гел, който се оцветява и активира със специална лампа. Необходимо е едно посещение, за да се радвате напълно безвредно на бели и красиви зъби.

Може да избелите зъбите си и вкъщи 

Промяната на цвета на зъбите е в рамките на няколко седмици, докато сте вкъщи и си почивате. Избелването става чрез предварително направени и поставени индивидуални силиконови шини и избелващ гел, който да използвате вкъщи. След приключване на процедурите, получавате указания, как да поддържате постигнатия ефект.

И все пак е от изключително значение и важност в какво състояние са зъбите ви преди началото на процедурите. Понякога се налага предварително почистване и заздравяване на венците.

Заповядайте на консултация при нас
и се възползвайте от лятното ни предложение!